Υποτροφίες PwC 2013-2014, Προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων: 30 Απριλίου 2013

02-04-13 web.xrh 0 comment

Υποτροφίες PwC 2013-2014

Προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων: 30 Απριλίου 2013

Αθήνα, 1 Απριλίου 2013Η PwC Ελλάδας ανακοινώνει την έναρξη του Προγράμματος Υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014. Οι υποτροφίες προσφέρονται για την πλήρη ή μερική κάλυψη διδάκτρων, για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό (εξαιρουμένων επαγγελματικών τίτλων και διδακτορικών) και θα πρέπει να αντιστοιχούν στους εξής κλάδους: 

Χρηματοοικονομικής,  Λογιστικής, Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού, Τραπεζικής, Εσωτερικού Ελέγχου, Διαχείρισης Ρίσκου, Πληροφοριακών Συστημάτων & Ασφαλείας, Ναυτιλίας,  Στατιστικής και Αναλογιστικής (Actuarial).

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

1.       Αποφοίτους/τελειοφοίτους ΑΕΙ

2.       Στελέχη – όσες εταιρείες ενδιαφέρονται, μπορούν να προτείνουν στελέχη τους

 

Διαδικασία:

Στο πρώτο στάδιο οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονική αίτηση μέχρι τις 30 Απριλίου 2013. Όσοι υποψήφιοι πληρούν τα κριτήρια, θα κληθούν να περάσουν από τεστ δεξιοτήτων στις 14 ή/και 15 Μαΐου.

 

Στο επόμενο στάδιο, όσοι υποψήφιοι περάσουν από τη βάση στα τεστ δεξιοτήτων, θα κληθούν να καταθέσουν έντυπα δικαιολογητικά από 21 Μαΐου μέχρι 11 Ιουνίου. Φάκελοι με τα έντυπα, δεν θα γίνονται δεκτοί πριν τις προαναφερόμενες ημερομηνίες αλλά μόνο εφόσον ο/η υποψήφιος/α περάσει τη βάση στα τεστ δεξιοτήτων.

Τα δικαιολογητικά θα αξιολογηθούν μαζί με τα αποτελέσματα των τεστ και θα επιλεχθεί ένας αριθμός υποψηφίων για συνεντεύξεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στα μέσα Ιουλίου.

 

Πληροφορίες:

www.pwc.gr/scholarships | pwc.scholar@gr.pwc.com | 210 6874028

 

 

 

Σχετικά με το πρόγραμμα υποτροφιών:

Το πρόγραμμα υλοποιείται επιτυχώς από το 2001 και εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας της PwC στην Ελλάδα για την καθοδήγηση στη σωστή εκπαιδευτική και επαγγελματική σταδιοδρομία διακεκριμένων και ταλαντούχων νέων. Η εταιρεία έχει στόχο να συμβάλλει στον περιορισμό του χάσματος μεταξύ προσφοράς και ζήτησης που υπάρχει στην αγορά εργασίας. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει περισσότερους από 80 φοιτητές να συνεχίσουν την ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση.

 

 

###

 

 

Σχετικά με την PwC

Η PwC Ελλάδας βοηθά επιχειρήσεις και ιδιώτες να δημιουργήσουν έργο που έχει την αξία που αναζητούν. Είμαστε μέλος του δικτύου εταιρειών της PwC, ένα δίκτυο με περισσότερα από 180.000 στελέχη σε 158 χώρες. Οι άνθρωποί μας δεσμεύονται να παραδίδουν ποιοτικό έργο στις ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες που αναλαμβάνουν. Έχουμε γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και απασχολούμε περισσότερους από 800 εργαζόμενους. Πείτε μας τι έχει αξία για σας και μάθετε ακόμα περισσότερα στην ιστοσελίδα μας, www.pwc.com/gr