25 χρόνια λειτουργίας του Τμήματος

03-12-15 web.xrh 0 comment

3/12/2015

25 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Το Τμήμα δημιουργήθηκε το 1989 με το Π.Δ. 377.  

Άρχισε τη λειτουργία του το ακαδ. έτος 1990-1991, με την εισαγωγή των πρώτων 80 φοιτητών.  

Είναι το μοναδικό Πανεπιστημιακό Τμήμα στην Ελλάδα με αποκλειστικό αντικείμενο τη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική.

Το Τμήμα κατόρθωσε σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα από την ίδρυση του, να είναι σε θέση να προσφέρει στους φοιτητές του ένα από τα πιο άρτια επιστημονικά καταρτισμένα προγράμματα σπουδών, αφού συνδυάζει την υψηλού επιπέδου θεωρητική κατάρτιση με την πρακτική εφαρμογή.  

Οι πρωτοποριακές μέθοδοι διδασκαλίας, τα σύγχρονα προγράμματα σπουδών, η διαρκής αλληλεπίδραση μεταξύ διδασκόντων και διδασκομένων, η συνεχής επαφή με τον «κόσμο της αγοράς» και η εξαιρετική ερευνητική υποδομή του Τμήματος καλλιεργούν γόνιμο έδαφος για την εκπαίδευση των φοιτητών.   

Από τη διαρκή αλληλεπίδραση μεταξύ διδασκόντων και διδασκομένων αναδεικνύονται οι φοιτητές με τη θέληση και την πειθαρχία για μεταπτυχιακές σπουδές σε κορυφαία του κόσμου πανεπιστήμια. Οι καθηγητές του Τμήματος τους παρέχουν κάθε δυνατή υποστήριξη και καθοδήγηση στην προσπάθεια να ανταπεξέλθουν στον διεθνή ανταγωνισμό για να γίνουν δεκτοί σε αυτά τα πανεπιστήμια.   

Επισκεφθείτε τις σελίδες του Προπτυχιακού, Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού Προγράμματος Σπουδών για να ενημερωθείτε για τα προσφερόμενα μαθήματα.  

Επισκεφθείτε τη σελίδα του Πρoγράμματος Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης E-learning για να ενημερωθείτε για τα προσφερόμενα σεμινάρια.