Προπτ, Ανακοίνωση Σεμιναρίων σε ζητήματα Ethics – CFA Institute University Affiliation Program

24-02-20 web.xrh 0 comment

24-2-2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου και την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 στις 18.00 – 20.00 θα πραγματοποιηθεί σειρά σεμιναρίων σε ζητήματα Ethics, στο πλαίσιο της συμμετοχής του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική, στο CFA Institute University Affiliation Program.

Τα σεμινάρια αυτά είναι αποκλειστικά για προπτυχιακούς φοιτητές 4ου έτους και παρέχουν μια εξαιρετική ευκαιρία στους φοιτητές να εξοικειωθούν με ζητήματα ethics της επαγγελματικής πιστοποίησης CFA, και ειδικότερα των σχετικών θεμάτων ethics  όπως αυτά καλύπτονται από τις εξετάσεις για την απόκτηση του CFA charter.

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στους προπτυχιακούς φοιτητές να παρακολουθήσουν το σεμινάριο αυτό όπως θα δοθεί από στέλεχος της αγοράς που είναι ταυτόχρονα CFA charterholder και μέλος του University Relations Committee της τοπικής οργάνωσης CFA Society Greece.

Η συμμετοχή και παρακολούθησή του είναι απαραίτητη προκειμένου κάποιος προπτυχιακός φοιτητής να  έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση στις υποτροφίες μειωμένου κόστους συμμετοχής στις εξετάσεις CFA Level 1, τις οποίες θα απονείμει το Τμήμα και συγκεκριμένα το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών.

 

Ώρες σεμιναρίου : 18:00 – 20:00

Τόπος σεμιναρίου  : Αίθουσα Συνεδρίων Πανεπιστημίου Πειραιώς (πορτοκαλί αμφιθέατρο)

Ομιλητής σεμιναρίου : Νικόλαος Καγκαράκης, Ph.D., CFA, μέλος του University Relations Committee του CFA Society Greece