«Ένα βήμα πιο κοντά στην προσβασιμότητα» – Διαδικτυακή Εκδήλωση Ενημέρωσης

03-06-21 web.xrh 0 comment

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

H Βιβλιοθήκη και το Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς σάς προσκαλούν στη διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα: «Ένα βήμα πιο κοντά στην προσβασιμότητα», στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου «Κοινωνική Μέριμνα Φοιτητών Πανεπιστημίου Πειραιώς».

 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η  ενημέρωση φοιτητών/τριών με αναπηρία, σοβαρές παθήσεις ή με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, για τις υπηρεσίες και τα εργαλεία που παρέχει η Βιβλιοθήκη, ώστε να είναι σε θέση να συμμετέχουν ισότιμα και χωρίς περιορισμούς στη «ζωή» της Πανεπιστημιακής Κοινότητας και στις επιμέρους δράσεις που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 στις 13:00, μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων zoom, και η παρακολούθησή της είναι ελεύθερη.

Για δήλωση συμμετοχής επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://accessibility.unipi.gr/news/ena-bema-pio-konta-sten-prosbasimoteta

Σε όσους/ες το επιθυμούν, υπάρχει δυνατότητα χορήγησης βεβαίωσης συμμετοχής με αίτημά τους στο libaccessibility@unipi.gr .

Στη σελίδα του προγράμματος (http://accessibility.unipi.gr/amelib/) θα βρείτε ήδη 20 ομιλούντα βιβλία που αφορούν σε μαθήματα κορμού των 10 τμημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο libaccessibility@unipi.gr  .