Webinar “MEET OUR GRADUATES”, Friday 27/05/22 @19:00-20:00, Finance Club Unipi

25-05-22 eperan 0 comment

Webinar: Meet our Graduates

 

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στο webinar που διοργανώνει το Finance Club Unipi αυτή την Παρασκευή, 27/05/2022- και ώρα 19:00-20:00

Sign up here: https://forms.gle/nMhWLDMDUyaVwhMY6

Συνομιλούμε με τελειόφοιτους και αποφοίτους του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής και ακούμε τις εμπειρίες και συμβουλές τους.

Οι ομιλητές χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:

Working in Greece:

  • Νίκος Αργυρόπουλος: Ο Νίκος ξεκίνησε να εργάζεται στη Mazars από το πρόγραμμα της πρακτικής του Τμήματος το 2020. Αυτή τη στιγμή είναι Assistant στο τμήμα Financial Advisory της εταιρίας όπου καλύπτει due diligence σε deals σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.
  • Άντζελα Μερτίρη: H Άντζελα υπήρξε μέλος της ομάδας που εκπροσώπησε το Πανεπιστήμιο Πειραιώς στον παγκόσμιο διαγωνισμό του CFA Research Challenge 2020, κατά τον οποίο η ομάδα έλαβε την πρώτη θέση σε πανελλαδικό επίπεδο και κατάφερε για πρώτη φορά να προκριθεί στον τελικό του EMEA Regional. Έπειτα ολοκλήρωσε την πρακτική της στο τμήμα Ανάλυσης (Equity Research) της Eurobank Equities S.A. και σήμερα εργάζεται ως Financial Analyst στην ομάδα Valuation, Modelling & Economics του τμήματος Strategy & Transactions στην EY Ελλάδος.
  • Μάρκος Ζώρζος: Ο Μάρκος εργάζεται ως Associate στο τμήμα Deals Advisory της συμβουλευτικής εταιρείας PwC και ασχολείται με το κλάδο των Συγχωνεύσεων & Εξαγορών εταιρειών στην ελληνική αγορά. Προηγουμένως, εργάστηκε στο τμήμα Financial Services της εταιρείας Grant Thornton, ενώ κατά τη διάρκεια των σπουδών του ολοκλήρωσε τη πρακτική του άσκηση στη χρηματιστηριακή εταιρεία της τράπεζας Eurobank.

 

Studying abroad:

  • Νίκος Κατσανεβάκης: Ο Νίκος φοιτά στο Master in Financial Analysis του London Business School και θα ασχοληθεί μελλοντικά με τον τομέα του investment banking. Πρωτού μετακομίσει στο Λονδίνο, εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και εργάστηκε ως intern στην Alantra.
  • Μοδέστος Φραγγέλης: Ο Μοδέστος σπουδάζει Master in Asset Management στο Yale School of Management, στη πρώτη τάξη του νέου αυτού προγράμματος. Μελλοντικά θα ασχοληθεί με τον τομέα του Asset Management, ενώ πριν το Master στις ΗΠΑ, εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, εργάστηκε ως intern στην BNP Paribas, συμμετείχε στη πρώτη πορεία στους τελικούς ΕΜΕΑ του CFA Research Challenge και εισήχθη 1ος  το 2016 στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής.
  • Φάνης Νακάκης: Ο Φάνης σπουδάζει Master in Accounting Auditing and control στο Erasmus school of Economics και θα ασχοληθεί μελλοντικά με το auditing. Πριν την μετακόμιση του στην Ολλανδία εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και εργάστηκε σαν intern στην θέση του βοηθου λογιστή στην Candor tax and accounting. Τελεί χρέη Treasurer στο Erasmus Hellenic Society.

 

Sign up here: https://forms.gle/nMhWLDMDUyaVwhMY6