Παρουσίαση «Jump-start your Audit career at KPMG»

02-09-22 eperan 0 comment

2/9/2022

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς συναντά την KPMG | Τρίτη 20/9/2022, 4:00μμ-6:00μμ

 

Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς σε συνεργασία με την KPMG διοργανώνει, την Τρίτη 20/9/2022, 4:00μμ-6:00μμ, διαδικτυακό WEBINAR με θέμα «Jump-start your Audit Career at KPMG».

Έμπειρα στελέχη της KPMG παρέχουν υπεύθυνη επαγγελματική καθοδήγηση για το επάγγελμα του Ορκωτού Ελεγκτή στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στους μελλοντικούς Ασκούμενους Ορκωτούς Ελεγκτές της KPMG. Μοιράζονται απλόχερα τις προσωπικές τους εμπειρίες και τις εξειδικευμένες τους γνώσεις, με στόχο να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας πλήρως ενημερωμένης και κινητοποιημένης νέας γενιάς ταλαντούχων Ορκωτών Ελεγκτών.

“Στην KPMG οραματιζόμαστε την ενδυνάμωση του κύρους του Ελεγκτικού Επαγγέλματος στην Ελλάδα προσφέροντας τη γνώση μας στην ακαδημαϊκή κοινότητα την οποία υπηρετούμε. Οι Ορκωτοί Ελεγκτές της KPMG μετατρέπονται σε μέντορες, χρησιμοποιούν την τεχνική του story-telling με στόχο να ενημερώσουν και να εμπνεύσουν τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς”.

Για την συμμετοχή σας στην εκδήλωση είναι απαραίτητη ηλεκτρονική αίτηση και θα ενημερωθείτε για το σχετικό σύνδεσμο με ηλεκτρονικό μήνυμα.