Προπτ, Ανακοίνωση: 2η Παράταση υποβολής δηλώσεων μαθημάτων (υποχρεωτικών και μαθημάτων επιλογής)

27-03-23 web.xrh 0 comment

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ         

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Καραολή & Δημητρίου 80

185 34 Πειραιάς Τηλ. 210 4142000 http://www.unipi.gr

                                                                                                                                        Πειραιάς, 27-3-2023

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Γίνεται γνωστό στους φοιτητές-φοιτήτριες όλων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου ότι παρατείνεται το διάστημα για την υποβολή δηλώσεων μαθημάτων (υποχρεωτικών και μαθημάτων επιλογής), εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 έως τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023. Η ανωτέρω προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων είναι οριστική.

 

Μόλις υποβληθεί η δήλωση μαθημάτων πατώντας το πεδίο «Υποβολή δήλωσης», η δήλωση είναι διαθέσιμη για οριστικοποίηση από τη Γραμματεία. Από τη στιγμή που οριστικοποιηθεί από τη Γραμματεία τυχόν αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν.

 

Μετά την οριστικοποίηση της δήλωσης από τη Γραμματεία, οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν  τα συγγράμματα για τα μαθήματα που έχουν δηλώσει, στο δικτυακό χώρο δήλωσης συγγραμμάτων www.eudoxus.gr. Για τη δήλωση συγγραμμάτων είναι απαραίτητη η χρήση των ίδιων προσωπικών στοιχείων πρόσβασης (username/password) των φοιτητών που χρησιμοποιούν στην ηλεκτρονική Γραμματεία του Ιδρύματος.

 

Γίνεται γνωστό στους επί πτυχίω φοιτητές- φοιτήτριες (εισακτέοι από το ακαδ. έτος 2018 και παλαιότερα) οι οποίοι δύναται, εκτός από τη δήλωση μαθημάτων εαρινού εξαμήνου, να υποβάλλουν δήλωση και για τα μαθήματα χειμερινού εξαμήνου (υποχρεωτικά και επιλογής) ότι παρατείνεται επίσης το διάστημα υποβολής δηλώσεων έως τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023.

Η ανωτέρω προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων είναι οριστική.

 

Πληροφορίες σχετικά με τις δηλώσεις θα παρέχουν οι Γραμματείες των Τμημάτων (ΔευτέραΤετάρτη-Παρασκευή 11.30-14.00)

 

Από το Πανεπιστήμιο