ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2022-2023

18-05-23 eperan 0 comment

18/5/2023

 

Ανακοίνωση

Ανακοινώνεται στους προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, ότι κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 15 Μαΐου μέχρι και  Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, θα πραγματοποιηθούν οι αξιολογήσεις των μαθημάτων εαρινού εξαμήνου, ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.

Η αξιολόγηση των μαθημάτων γίνεται ανώνυμα. Οι διδάσκοντες των μαθημάτων έχουν πρόσβαση στα συνοπτικά και ανώνυμα αποτελέσματα της αξιολόγησης, μετά την υποβολή της βαθμολογίας στη Γραμματεία της χειμερινής εξεταστικής περιόδου.

Η συμμετοχή των φοιτητών στη διαδικασία αξιολόγησης είναι ιδιαίτερα σημαντική, και τα αποτελέσματα της αξιολόγησης αποτελούν εργαλεία στη συνεχή προσπάθεια καταγραφής και αναβάθμισης της ποιότητας της εκπαιδευτικής διαδικασίας, προς όφελος όλων των εμπλεκόμενων σε αυτήν και κυρίως των ίδιων των φοιτητών.

Διαδικασία:

Παρακαλούνται οι φοιτητές να δουν το ακριβές διάστημα αξιολόγησης, καθώς και το σχετικό υπερσύνδεσμο (link), που κατευθύνει στην online φόρμα αξιολόγησης του εκάστοτε μαθήματος, σε σχετική ανακοίνωση στο e-class των μαθημάτων. Η αξιολόγηση των διδασκόντων και των μαθημάτων (υποχρεωτικών και επιλογής), γίνεται κάνοντας χρήση των κωδικών URegister.

Σημείωση: Αν κάποιος φοιτητής έχει τροποποιήσει το e-mail που έχει δηλώσει στη Γραμματεία, παρακαλείται να στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα στο xrh-secr@unipi.gr με τα στοιχεία του ισχύοντος e-mail επικοινωνίας.