Προπτ, 2η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΕΙΜ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2023-24

13-11-23 web.xrh 0 comment

Πειραιάς, 13-11-2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γίνεται γνωστό στους φοιτητές – φοιτήτριες όλων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου ότι παρατείνεται το διάστημα για την υποβολή δηλώσεων μαθημάτων (υποχρεωτικών και μαθημάτων επιλογής), χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2023-24 έως και τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023.

H παράταση αυτή ισχύει και για τους επί πτυχίω φοιτητές – φοιτήτριες (με εξάμηνο φοίτησης μεγαλύτερο του 8ου εξαμήνου) όλων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου, οι οποίοι εκτός απότη δήλωση μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου, μπορούν να υποβάλλουν δήλωση και για τα υποχρεωτικά μαθήματα και για τα μαθήματα επιλογής εαρινού εξαμήνου.
Γίνεται επίσης γνωστό ότι η δήλωση μαθημάτων είναι υποχρεωτική και επέχει θέση εγγραφής στο ακαδημαϊκό έτος 2023-24.
Μόλις υποβληθεί η δήλωση μαθημάτων πατώντας το πεδίο «Υποβολή δήλωσης», η δήλωση είναι διαθέσιμη για οριστικοποίηση από τη Γραμματεία.

Από τη στιγμή που οριστικοποιηθεί από τη Γραμματεία τυχόν αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν.

Αμέσως μετά, οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν τα συγγράμματα για τα μαθήματα που έχουν δηλώσει, στο δικτυακό χώρο δήλωσης συγγραμμάτων www.eudoxus.gr.

Για τη δήλωση συγγραμμάτων είναι απαραίτητη η χρήση των ίδιων προσωπικών στοιχείων πρόσβασης (username/password) που χρησιμοποιούνται και στην ηλεκτρονική Γραμματεία του Ιδρύματος.

Από το Πανεπιστήμιο