enterprise@bankfin, ICAEW – SOEL, professional training and the Accredited Membership Programme in Greece, Τετάρτη 29/11/2023, αίθουσα 203, 4.15-6μμ.

27-11-23 web.xrh 0 comment

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς προσκαλεί του φοιτητές και τις φοιτήτριές του να συμμετάσχουν στην εκδήλωση παρουσίασης του φορέα επαγγελματικής πιστοποίησης ICAEW και της συνεργασίας του με το ΣΟΕΛ, την Τετάρτη 29/11/2023, ώρα 16:15, στην Αίθουσα 203, στα πλαίσια της σειράς παρουσιάσεων enterprise@bankfin.

Στην εκδήλωση αυτή θα έχουμε την τιμή και την χαρά να συμμετέχουν εκπρόσωποι του ΣΟΕΛ (Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών) και του ICAEW (Institute of Chartered Accountants in England and Wales), οι οποίοι θα παρουσιάσουν από κοινού το πρόγραμμα λήψης επαγγελματικής πιστοποίησης ACA που διοργανώνεται από το ICAEW, όπως και τις συνέργειες μεταξύ ICAEW – ΣΟΕΛ.

Το ICAEW βρίσκεται σε συνεργασία με το Ελληνικό ΣΟΕΛ για την απόκτηση της ιδιότητας του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από την κα Βαρβάρα Κούβαρη, Student Engagement & Stakeholder Executive Greece, ICAEW, και την κα Δέσποινα Λέκκα, Head of Education, ΣΟΕΛ.

Θα συμμετέχει επίσης ο κ. Άγγελος Διονυσόπουλος, Certified Public Accountant Auditor, Member of Supervisory Council of SOEL, Lecturer in IESOEL, προκειμένου να παρουσιάσει στους φοιτητές την επαγγελματική εμπειρία του από το επάγγελμα του Ορκωτού Ελεγκτή.

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή εδώ: https://forms.gle/ffTmjpFAoqy97Uo48