Τελετή βράβευσης νικήτριας ομάδας στον ετήσιο διεθνή φοιτητικό διαγωνισμό CFA Institute Research Challenge

15-04-24 web.xrh 0 comment

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελετή  βράβευσης νικήτριας ομάδας στον ετήσιο διεθνή φοιτητικό διαγωνισμό CFA Institute Research Challenge

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 , στο χώρο της  Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πειραιώς, σε μια όμορφη τελετή, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Καθηγητής Μιχαήλ Ε. Σφακιανάκης, βράβευσε τους φοιτητές του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, μέλη της νικήτριας ομάδας που κατέλαβε την πρώτη θέση σε εθνικό επίπεδο στον ετήσιο διεθνή φοιτητικό διαγωνισμό CFA Institute Research Challenge.

Στην προσφώνησή του, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Καθηγητής Μιχαήλ Ε. Σφακιανάκης συνεχάρη τους φοιτητές για την επίδοσή τους, τους καθηγητές αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στη σημαντική αυτή διάκριση.

Η επίδοση αυτή αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη του σημαντικού έργου που παράγεται στα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια και η επιβράβευση αυτή αποτελεί την έμπρακτη στήριξη της αριστείας  που αποτελεί κεντρική αξία για το Πανεπιστήμιό μας.  Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς είναι πάντα δίπλα στους φοιτητές και αποφοίτους του και στηρίζει τις προσπάθειές τους σε εκπαιδευτικό, γνωσιακό και επαγγελματικό επίπεδο.

Παρόντες οι βραβευθέντες φοιτητές Γκραικιώτης Σπύρος, Ζήσης Γιάννης, Πετρής Κωνσταντίνος και Σταθόπουλος Κωνσταντίνος, ο ακαδημαϊκός τους σύμβουλος Αναπληρωτής Καθηγητής  Δημήτριος Κυριαζής, ο  industry advisor Χρήστος Ψύλλιας (CFA Charterholder, Ernst & Young, Transactions Department), η Πρόεδρος του Τμήματος Καθηγήτρια Σεραίνα  Αναγνωστοπούλου, η κα Ελένη Φίλος, Managing Director, CFA Society Greece και η κα Αλεξία Δρακοπούλου, μέλος Δ.Σ. CFA Society Greece.