Αξιολογήσεις μαθημάτων προπτυχιακού

22-05-24 eperan 0 comment

22/5/2024

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές:

 

Καθώς ολοκληρώνονται οι διαλέξεις των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου για το προπτυχιακό μας πρόγραμμα σπουδών, το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσουν οι αξιολογήσεις  για το εκάστοτε μάθημα-διδάσκοντα.

Όπως γνωρίζετε οι αξιολογήσεις είναι ανώνυμες.

Η αξιολόγηση συνιστά ένα πολύτιμο εργαλείο και αποτελεί γνώμονα για συνεχή βελτίωση της ποιότητας του εκπαιδευτικού έργου. Στόχος της αξιολόγησης των μαθημάτων-διδασκόντων είναι η συλλογή δεδομένων που θα αξιοποιηθούν στη λήψη αποφάσεων για τη βελτίωση της διδασκαλίας των μαθήματων και την αναβάθμιση του προγράμματος σπουδών σας.

Η αξιολόγηση θα είναι διαθέσιμη από 27 Μαΐου 2024 έως και 22 Ιουνίου 2024.

Παρακαλούμε θερμά όλους και όλες εσάς να μπείτε στο sis portal (στο αριστερό μενού πατάτε αξιολόγηση και σας μεταφέρει ανώνυμα στο πληροφοριακό σύστημα της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας του Πανεπιστημίου Πειραιώς) και να αξιολογήσετε τα μαθήματά σας. Μην ξεχάσετε σε κάθε αξιολόγηση που κάνετε να φτάνετε μέχρι το τέλος και να πατάτε καταχώρηση απαντήσεων.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς να παίρνουμε την ανατροφοδότησή σας για να γινόμαστε καλύτεροι.

Από την Ομάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΟΜΕΑ) του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής

 

Επιστολή προς τους φοιτητές από την Ομάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής

Εγχειρίδιο χρήσης πληροφοριακού συστήματος για τις αξιολογήσεις των φοιτητών:  modip_student_manual.