Δελτίο Τύπου, Υποτροφία εις μνήμην Γεωργίου Γόντικα από τον όμιλο Eurobank

29-03-15 web.xrh 0 comment

29/3/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Υποτροφία εις μνήμην Γεωργίου Γόντικα από τον όμιλο Eurobank

 

Χορηγία Υποτροφίας του ομίλου EUROBANK εις μνήμην Γεωργίου Γόντικα για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική, με κατεύθυνση «Χρηματοοικονομική Ανάλυση για Στελέχη», του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Αναγνωρίζοντας το όραμα του εμπνευστή και δημιουργού του, Γ. Γόντικα, για τη δημιουργία μιας ελληνικής τράπεζας βασισμένης σε διεθνή τραπεζικά πρότυπα, ο όμιλος EUROBANK προσφέρει, στη μνήμη του, μια πλήρη υποτροφία στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς με τίτλο: «Χρηματοοικονομική και Τραπεζική», με κατεύθυνση «Χρηματοοικονομική Ανάλυση για Στελέχη».

 Η χορηγία θα δοθεί στον πρώτο στη σειρά κατατάξεως νεο-εισερχόμενο φοιτητή, με βαθμό πτυχίου από 8 και πάνω και εργασιακή εμπειρία στο χρηματοοικονομικό τομέα. Η χορηγία θα καλύψει πλήρως τα δίδακτρα του προγράμματος.

Στο εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα γίνονται δεκτοί εργαζόμενοι πτυχιούχοι τμημάτων πανεπιστημίων της ημεδαπής και αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων Τ.Ε.Ι., ανεξαρτήτως αντικειμένου σπουδών. Ως Τμήμα, επιδιώκουμε να έχουμε τάξεις με πολύ καλά διαφοροποιημένο «χαρτοφυλάκιο» γνώσεων, εμπειριών και ιδεών.

Τα κριτήρια αξιολογήσεως των υποψηφίων είναι ο βαθμός πτυχίου και η συνέντευξη, με συντελεστές βαρύτητας 60% και 40% αντιστοίχως. Συνεκτιμώνται, επίσης, το τμήμα προελεύσεως, το εύρος και το είδος της εργασιακής εμπειρίας, η γνώση επιπλέον ξένων γλωσσών, ο βαθμός της διπλωματικής εργασίας – εάν έχει εκπονηθεί, και ο βαθμός GMAT – εφόσον υπάρχει.

Όλοι οι νεο-εισερχόμενοι φοιτητές οι οποίοι υποβάλλουν Αίτηση Υποτροφίας θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της αξιολογήσεως. Επιπλέον, όποιος επιλεγεί για την υποτροφία, θα πρέπει να υπογράψει τους όρους αποδοχής της.

Σημειώνεται ότι ένας από τους όρους είναι ότι ο υπότροφος θα πρέπει να διατηρεί μέσο όρο βαθμολογίας τουλάχιστον 8 για να συνεχίσει να λαμβάνει την υποτροφία. Διαφορετικά, στο επόμενο εξάμηνο η υποτροφία θα δοθεί στον πρώτο κατά σειρά επιλαχόντα ο οποίος πληροί αυτόν τον όρο.

Το εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο 2015 και θα διαρκέσει  τρία εξάμηνα.  Το κόστος των διδάκτρων ανέρχεται σε €6.500.

Η χορηγία του ομίλου Eurobank δίνει ένα ισχυρό μήνυμα ενθάρρυνσης της δημιουργικής προσπάθειας και της ακαδημαϊκής αριστείας και μάλιστα στη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Περαντωνάκη Ειρήνη στο τηλ. 210 4142323.


Αναφορές:

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πειραιώς

Ναυτεμπορική & naftemporiki.gr

e-dimosio.gr

eduadvisor.gr

diorismos.gr

kariera.gr

look4studies.com

eduguide.gr

neolaia.gr

palo.gr

kerdos.gr

ΔΑΣΤΑ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου

careerinprogress.gr

epixeiro.gr

koultoura.com

PressReader.com

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ

– inewsgr.com

Ανάδειξη (aaaa.gr)

axortagos.gr