✒ Υποβολή Αιτήσεων Νέου Κύκλου Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων

11-03-20 eperan 0 comment

Η γνώμη των αποφοίτων μας, για τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος:
Τάσος Βασιλείου
CFA
Global Markets Economist Strategy and Economic Research Division National Bank of Greece

«Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική του Πανεπιστημίου Πειραιώς με εφοδίασε με στιβαρές γνώσεις που συντελούν αποτελεσματικά στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία. Πρωτίστως, όμως, οι καθηγητές του Προγράμματος μου ενέπνευσαν την πολύτιμη αγάπη και τον απαραίτητο ζήλο για την συνεχή μάθηση γύρω από την επιστήμη της Χρηματοοικονομικής και συνέβαλαν καθοριστικά στο να είμαι ευτυχής για τον επαγγελματικό χώρο που διάλεξα. Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για ένα υψηλής προστιθέμενης αξίας, ουσιαστικότατο στοιχείο ενός βιογραφικού σημειώματος και όχι απλώς ένα επιπλέον τυπικό προσόν»

Όλγα Κοσμά
Economic Analyst
Division of Economic Research & Forecasting EFG Eurobank Ergasias S.A.

«Σήμερα οι μεταπτυχιακές σπουδές αποτελούν απαραίτητο εφόδιο για καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση, γι’ αυτό η επιλογή του κατάλληλου προγράμματος είναι μια πολύ σημαντική απόφαση. Το πρόγραμμα ξεχωρίζει πρωτίστως για το διδακτικό προσωπικό του, το οποίο αποτελείται και από ανθρώπους «της αγοράς», υψηλά καταρτισμένους, που προσαρμόζουν το μάθημά τους στις σύγχρονες εξελίξεις. Με τον τρόπο αυτό, οι φοιτητές μαθαίνουν να συνδυάζουν τη θεωρία με τις πρακτικές εφαρμογές, έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος»

Γιώργος Νικολόπουλος
Treasury Division
Group Treasury Administration & Systems Integration, National Bank of Greece

«Με τη δημιουργία κατάλληλα διαφοροποιημένων ομάδων πραγματοποιούνται εργασίες στην εκάστοτε χρηματοοικονομική επικαιρότητα, όπου καλλιεργείται έντονα το πνεύμα της συνεργασίας. Δοκιμάζονται οι δεξιότητες του σπουδαστή απέναντι σε ένα ισχυρά ανταγωνιστικό περιβάλλον, αλλά και στην πρόκληση να ανταλλάσσει τις εμπειρίες και τις γνώσεις του, με τον πλέον εποικοδομητικό τρόπο»

Κατερίνα Πανοπούλου
Lecturer Department of Statistics and Insurance Science University of Piraeus, Greece
Research Associate IIIS, Trinity College Dublin

«Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα παρέχει υψηλού επιπέδου σπουδές. Με εφοδίασε με όλα τα κατάλληλα εργαλεία για την αγορά εργασίας τόσο σε θεωρητικό όσο και σε ερευνητικό επίπεδο. Η εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής μου στα πλαίσια του ανωτέρω προγράμματος με έκανε ανταγωνιστική στην Ελλάδα και το εξωτερικό»

Δημήτριος Παπαδάκος
Credit Analyst
Marfin – Egnatia Bank

«Είχα την τύχη να αποφοιτήσω από το καλύτερο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο χώρο της Χρηματοοικονομικής στην Ελλάδα γεγονός που μου προσέφερε πολλαπλά οφέλη τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το μεταπτυχιακό μας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στη σύγχρονη αγορά εργασίας και αποτιμάται ανάλογα στον χώρο των επιχειρήσεων. Παράλληλα, πέραν του πλήθους των γνώσεων και του κύρους που παρέχει, διαθέτει εξαιρετικού ήθους και επιστημονικής κατάρτισης διδασκάλους γεγονός που του προσδίδει ιδιαίτερη αξία»

Θεολόγος Παντελίδης
Lecturer, Department of Economics,
National University of Ireland Maynooth, Ireland

«Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα προσφέρει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για μια πετυχημένη καριέρα στον χρηματοπιστωτικό χώρο και επιπλέον θέτει τις βάσεις για σπουδές διδακτορικού επιπέδου»