Δελτίο Τύπου Υποστήριξη & Ενημέρωση υποψηφίων για τη συμπλήρωση μηχανογραφικών 2023

06-07-23 eperan 0 comment

Unipi logo

5/7/2023

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Γραφείο Διασύνδεσης (ΓΔ) του Πανεπιστημίου Πειραιώς (career.unipi.gr),  υποστηρίζει και καθοδηγεί υποψήφιους φοιτητές, σε όλη την περίοδο συμπλήρωσης των μηχανογραφικών τους δελτίων. Ως Πανεπιστήμιο, παρέχουμε σε συστηματική βάση, καθοδήγηση σχετικά με το αντικείμενο σπουδών για καθένα από τα 10 ακαδημαϊκά προπτυχιακά τμήματα του Πανεπιστημίου μας καθώς και τα 38 μεταπτυχιακά προγράμματα, τις επαγγελματικές προοπτικές, τη σύνδεση με μεταπτυχιακές σπουδές, και  τη δυνατότητα διεπιστημονικότητας.

Στο πλαίσιο του επαγγελματικού προσανατολισμού και της γενικότερης πληροφόρησης γύρω από τις προοπτικές εξέλιξης των υποψηφίων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου μας έχει πραγματοποιήσει, δια ζώσης, παρουσιάσεις των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και τις προοπτικές τους, σε πάνω από 110 σχολεία (δημόσια και ιδιωτικά) της Αττικής αλλά και της περιφέρειας.

Οι Σύμβουλοι σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου μας είναι διαθέσιμοι καθημερινά 10.00 -14.00 Δευτέρα έως Παρασκευή για παροχή πληροφοριών και συμβουλευτικής υποστήριξης σε ενδιαφερόμενους γονείς και μαθητές, για τη φύση των σπουδών και τις προοπτικές εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα στελέχη του Γραφείου Διασύνδεσης τηλεφωνικά στους αριθμούς κλήσης : 210 4142562, 2104142534 και 210 4142535

και ηλεκτρονικά στα email: careeroffice@unipi.gr , akaliris@unipi.gr , osideri@unipi.gr

 

Συνημμένα αρχεία: