ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 2023, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

06-07-23 eperan 0 comment

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (LEEM)

ΤΜΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Unipi logo 

 

ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Θερινό Σχολείο στην Μηχανική Μάθηση (Machine Learning) και τις πρακτικές ESG (Environmental, Social and Governance), το οποίο έλαβε χώρα στο όμορφο νησί του Πόρου ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 30 Ιουνίου  2023.

 

Κατά την διάρκεια των εργασιών του και για πέντε ημέρες είχαμε την ευκαιρία να συγκεντρωθούν κορυφαίοι επιστήμονες από το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής και το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, αλλά και εξέχοντα μέλη της Αγοράς και του Σχεδιασμού Πολιτικής. Επίσης, είχαμε την τιμή να έχουμε μαζί μας εξαιρετικούς συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι έδειξαν τον απαραίτητο ενθουσιασμό ώστε να μάθουν για τις τρέχουσες εξελίξεις στις τεχνικές της Τεχνητής Νοημοσήνης και τις βιώσιμες επενδυτικές πρακτικές.

 

Οι συμμετέχοντες είχαν την εξαιρετική ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες με τους διδάσκοντες, άλλα και να αναπτύξουν τις τεχνικές δεξιότητες με επιτόπιες εργασίες. Με την ολοκλήρωση των εργασιών του Θερινού Σχολείου, οι συμμετέχοντες έφυγαν με ένα πλούτο γνώσης και πρακτικές δεξιότητες, αλλά και με βαθύτερη κατανόηση των αντικειμένων.

 

Ο υπέροχος και γραφικός Πόρος με το κοσμοπολιτικο και γραφικό χαρακτήρα του συνέβαλλε ώστε να περάσουν όλοι οι συμμετέχοντες εξαιρετικό χρόνο μαζί και να αναπτύξουν φιλίες και συνεργασίες, που είμαστε σίγουροι ότι θα διατηρηθούν στο μέλλον. Ευχαριστούμε θερμά τις δημοτικές αρχές του Πόρου για την άψογη φιλοξενία, και ευελπιστούμε να ξανασυναντηθούμε στο μέλλον.

 

Activities – LEEM (unipi.gr)