enterprise@bankfin, Εξελισσόμενες Οικονομικές Ανάγκες και Μετασχηματισμός Χρηματοοικονομικών Προϊόντων και Υπηρεσιών

11-12-23 eperan 0 comment

11/12/2023

Ο συνεχής μετασχηματισμός των χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών βελτιώνει την αλληλεπίδραση με τους πελάτες ώστε τα χρηματοοικονομικά ιδρύματα να  προσφέρουν πιο συναφή προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις εξελισσόμενες οικονομικές τους ανάγκες. Μελέτες σημειώνουν ότι οι σχέσεις των καταναλωτών με τα τραπεζικά ιδρύματα γίνονται ολοένα πιο συναλλακτικές και απρόσωπες ενώ η επιθυμία των καταναλωτών να συνομιλούν με έμπειρα στελέχη είναι εμφανής.

Η διάθεση ευέλικτων προϊόντων και οι τεχνολογικές υπηρεσίες επιτυγχάνουν καλύτερη ανάλυση δεδομένων και εντοπίζουν καλύτερα τις οικονομικές προθέσεις και ανάγκες των πελατών, ώστε να προσφέρονται πιο συναφή προϊόντα και ασφαλείς υπηρεσίες, τραπεζικά και μη. Στο πλαίσιο εξωστρέφειας του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής και της πρωτοβουλίας enterprise@bankfin, έχουμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, τον κ. Ξενοφών Καραβίδα, χρηματοοικονομικό στέλεχος τραπεζικών οργανισμών και του ομίλου εταιριών EuroAxes Group.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε Τετάρτη, ώρα 4:15-6:00μμ, αίθουσα 203.

Σας περιμένουμε!

 

Ποιός είναι ο κος Ξενοφών Καραβίδας, ένα μικρό βιογραφικό:

Εξειδικευμένο Στέλεχος Διοίκησης στο χρηματοοικονομικό κλάδο και ειδικότερα στη λιανική τραπεζική και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και στον κλάδο υγείας με επίκεντρο τη διοίκηση νοσοκομειακών μονάδων. Απόφοιτος του La  Salle University στο Marketing Επιχειρήσεων, του Conservatoire National Des Arts et Metiers  στις Τραπεζικές και Ασφαλιστικές επιστήμες και MBA στο Farington University.

Εξειδικεύεται  στην εταιρική στρατηγική οργάνωσης και ανάπτυξης, στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, στην ανάπτυξη προϊόντων, στην εταιρική επικοινωνία, ESG & Sustainability. Στην επαγγελματική του καριέρα κατείχε ανώτατες θέσεις ευθύνης στον Όμιλο της Εμπορικής Τράπεζας, στη Marfin Egnatia Bank, στον όμιλο εταιριών MIG, ενώ σήμερα διατελεί Στέλεχος διοίκησης στο όμιλο εταιριών EuroAxes.