6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων

15-03-24 eperan 0 comment

6ο Athens Negotiations Tournament

Ο Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων, Athens Negotiations Tournament, ανοίγει για έκτη συνεχή χρονιά τις πόρτες του στη φοιτητική κοινότητα, φέρνοντας ρεαλιστικές αναμετρήσεις, έξυπνες στρατηγικές και επικές συμφωνίες. Το Athens Negotiations Tournament (A.N.T.) διοργανώνεται από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ενθαρρύνει φοιτητές από ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο να εμβαθύνουν στην τέχνη της διαπραγμάτευσης. Υπό την επιστημονική επίβλεψη του Δρ. Ηλία Καπουτσή, Αναπληρωτή Καθηγητή στο ΟΠΑ, ο διαγωνισμός αποσκοπεί στην ανάπτυξη κρίσιμων δεξιοτήτων απαραίτητων για κάθε μελλοντικό επαγγελματία.

Ο διαγωνισμός αναδεικνύει την αξία της βιωματικής μάθησης, προσφέροντας στους διαγωνιζόμενους την ευκαιρία να συμμετέχουν σε προσομοιώσεις πραγματικών επιχειρηματικών περιστάσεων, όπου μπορούν να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν στρατηγικές, να εργαστούν ως μέλη μιας ομάδας, να ασκήσουν την κριτική τους σκέψη και να ενισχύσουν τις διαπραγματευτικές τους δεξιότητες.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δικτυωθούν με κορυφαίους επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς, λαμβάνοντας πολύτιμα μαθήματα και συμβουλές που θα τους βοηθήσουν να προχωρήσουν στην καριέρα τους.

Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και απευθύνεται σε τριμελείς ομάδες φοιτητών και φοιτητριών από όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης, από την Ελλάδα και την Κύπρο, με σκοπό την ενίσχυση των δεξιοτήτων τους και την προετοιμασία για την αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του διαγωνισμού [ant.aueb.gr] και το Δελτίο τύπου ΑΝΤ2024.

Οι αιτήσεις για την συμμετοχή (έως 22.3.2024) μπορούν να υποβληθούν στον εξής σύνδεσμο: Αίτηση_ΑΝΤ2024.