TITAN AE, Πρόσκληση στο «Βήμα Μεταπτυχιακού Φοιτητή»

21-10-11 web.xrh 0 comment

 

Πρόσκληση της εταιρείας ΤΙΤΑΝ για το «Βήμα Μεταπτυχιακού Φοιτητή».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η εταιρεία ΤΙΤΑΝ διοργανώνει  την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 το 10o «Βήμα του Μεταπτυχιακού Φοιτητή» στην Αθήνα.

 

Ο τόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης θα είναι το εργοστάσιο του Ομίλου ΤΙΤΑΝ στο Καμάρι Βοιωτίας, ώστε να έχουν οι φοιτητές την ευκαιρία, στα πλαίσια της εκδήλωσης, να ξεναγηθούν στους χώρους ενός εργοστασίου τσιμέντου.

 

Ο θεσμός αυτός έχει ως στόχο τον ουσιαστικό διάλογο, ανάμεσα σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και εκπροσώπους της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας και αποβλέπει στην καλύτερη προετοιμασία νέων στελεχών, με ευρύτερες γνώσεις και σύγχρονες αντιλήψεις.

Στην φετινή εκδήλωση το θέμα της συζήτησης είναι:

 

«Διάκριση στην κρίση: Οι ευκαιρίες του μέλλοντος σήμερα».

 

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η μελέτη που διεξήχθη από τη McKinsey & Company «Η Ελλάδα 10 χρόνια μπροστά» που εκπονήθηκε για λογαριασμό του ΣΕΒ και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

 

Στο δεύτερο μέρος, οι φοιτητές θα περιηγηθούν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μιας βαριάς βιομηχανίας, που λειτουργεί με προηγμένη τεχνολογία, φιλική προς το περιβάλλον. Μηχανικοί της Εταιρίας μας θα συνοδεύσουν τους φοιτητές στο χώρο του εργοστασίου και θα τους ξεναγήσουν στη γραμμή παραγωγής τσιμέντου.

 

Όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει, παρακαλώ να επικοινωνήσει με την κα Σοφία Κυφωνίδου στο 210 4142153.