Επιτυχία φοιτητή: Γ. ΠΑΝΙΑΣ, ACCA

18-07-24 eperan 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, με χαρά ανακοινώνει ότι ο φοιτητής 3ου έτους του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών κος Γιάννης Πανιάς, είναι ο 1ος φοιτητής Πανελληνίως, εκμεταλλευόμενος την εγγραφή του στο ACCA, μέσω του πλαισίου Accelerate και Conditional Exemptions, πέρασε με βαθμό 68%, που είναι αξιοσημείωτα υψηλός, την εξέταση SBR (Strategic Business Reporting) που είναι στο προχωρημένο επίπεδο και μια από τις τελευταίες 4 εξετάσεις της παγκόσμια αναγνωρισμένης πιστοποίησης ACCA.

Το αξιέπαινο αυτό επίτευγμα, δίνει την δυνατότητα στον Γιάννη, να εστιάσει πλέον σε μια πιο γρήγορη και επαγγελματική μετάβαση απο τις ακαδημαικές του σπουδές που θα ολοκληρωθούν εντός του 2025, και με τις μέχρι 9 απαλλαγές/εξαιρέσεις που δικαιούται με βάση το πρόγραμμα σπουδών του, αλλά και με την επιτυχημένη πλέον εξέταση SBR, να του μένουν 3 εξετάσεις για να ολοκληρώσει τον πρώτο πυλώνα, απο τους 3, προκειμένου να πιστοποιηθεί ως ACCA.

Ευχόμαστε στον Γιάννη κάθε μελλοντική επιτυχία, και τη στήριξη μας στον ακαδημαικό και επαγγελματικό του προσανατολισμό, ευελπιστώντας να εμπνεύσει με το επίτευγμα του και άλλους συμφοιτητές/τριες του.

Επιπλέον, η Πρόεδρος του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, Καθηγήτρια Σεραΐνα Αναγνωστοπούλου, δήλωσε ότι:

«Εκ μέρους του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, θα ήθελα να συγχαρώ τον φοιτητή μας Γιάννη Πανιά για το επίτευγμά του, με ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι προσπάθησε για έναν στόχο ο οποίος δεν ήταν ούτε ο προφανής και ούτε ο περισσότερο εύκολος, σκεπτόμενος ‘έξω από το κουτί’ ώστε να επιτύχει αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα».