επείγουσα ανακοίνωση για τις εξετάσεις

07-02-22 eperan 0 comment

7/2/2022

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φοιτητές  οι οποίοι είχαν ή θα έχουν αδυναμία προσέλευσης σε εξέταση μαθήματος/ μαθημάτων, λόγω νόσησης τους από covid-19, ότι σύμφωνα με τα οριζόμενα από το Υπουργείο Παιδείας, έχουν δικαίωμα  να εξεταστούν στα μαθήματα αυτά, σε μεταγενέστερη ημερομηνία, η οποία θα οριστεί με επιμέλεια του διδάσκοντα.

Για την εύρυθμη λειτουργία και τον έγκαιρο προγραμματισμό παρακαλούνται:

Α) όσοι φοιτητές είχαν αδυναμία προσέλευσης σε εξέταση μαθήματος/ μαθημάτων έως και σήμερα 7/2/2022 και προκειμένου να εξεταστούν σε αυτά σε άλλη ημερομηνία, οφείλουν να δηλώσουν την πρόθεση τους, έως την Πέμπτη 10-2-2022 εδώ.

Β) όσοι φοιτητές θα έχουν αδυναμία προσέλευσης σε εξέταση μαθήματος/ μαθημάτων από σήμερα 7/2/2022 και έως τη λήξη της εξεταστικής, προκειμένου να εξεταστούν σε αυτά σε άλλη ημερομηνία, οφείλουν να δηλώσουν την πρόθεση τους για το κάθε μάθημα, έως και τέσσερις (4) ημέρες μετά την εξέταση του μαθήματος (συμπεριλαμβανομένης και την ημερομηνίας εξέτασης) από την καθορισμένη ημερομηνία εξέτασης βάσει του προγράμματος εξεταστικής εδώ.

Κατά τα λοιπά και για την ασφαλή διεξαγωγή των εξετάσεων μαθημάτων σε άλλη ημερομηνία λόγω νόσησης με covid-19, ισχύουν τα οριζόμενα της ανακοίνωσης του Τμήματος: https://bankfin.unipi.gr/2022/01/21/anakoinosi-schetika-me-ti-diexagogi-tis-exetastikis-periodoy-toy-cheimerinoy-akadimaikoy-examinoy/

Τέλος, γίνεται εκ νέου σαφές, ότι η απουσία από εξέταση μαθήματος λόγω νόσησης με covid19, αποδεικνύεται αποκλειστικά μέσω της καταγραφής τους στην πλατφόρμα edupass. Οι συγκεκριμένοι φοιτητές θα εξεταστούν στα μαθήματα στα οποία υποχρεωτικώς απουσίαζαν, σε άλλη ημερομηνία που θα οριστεί με επιμέλεια του διδάσκοντος.

Για τους φοιτητές που δεν μπορούν να υποβάλλουν δήλωση στην πλατφόρμα edupass (π.χ. αλλοδαποί ή άλλοι φοιτητές που δεν διαθέτουν Α.Μ.Κ.Α. ή κωδικούς TAXISNET ή κωδικούς για εναλλακτικό τρόπο σύνδεσης και αυθεντικοποίησης στην ως άνω πλατφόρμα), ισχύουν τα οριζόμενα της ανακοίνωσης του Τμήματος:

👀 Ανακοίνωση σχετικά με τη διεξαγωγή της εξεταστικής περιόδου του χειμερινού ακαδημαϊκού εξαμήνου