Προπτ, Ειδικά Θέματα Χρηματοοικονομικής

12-03-21 eperan 0 comment

Sorry, this entry is only available in Greek For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Την Τρίτη 16/3/2021, στις 17.30, θα πραγματοποιηθεί επιπλέον συνάντηση με τον Καθηγητή Γκίκα Χαρδούβελη, στα πλαίσια του μαθήματος επιλογής “Ειδικά Θέματα Χρηματοοικονομικής“.

ΧΡΧΡΗ06 ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Χαρδούβελης Γκίκας 0mq2joe

 

 

Προηγούμενη ανακοίνωση (Προπτ, ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ 04/03/2021):

Το μάθημα ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ξεκινάει τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου στις 18:00.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εμφανιστούν στο πρώτο μάθημα και να δηλώσουν συμμετοχή και πιθανόν, εφόσον το επιθυμούν και το γνωρίζουν, να φέρουν και το θέμα με το  οποίο σκοπεύουν να ασχοληθούν.  Στη συνέχεια οι συναντήσεις θα γίνονται κυρίως κατ’ ιδίαν με τον καθηγητή.

Στο μάθημα οι φοιτητές καλούνται να συγγράψουν πτυχιακή διατριβή.  Θα πρέπει να δώσουν τα ηλεκτρονικά στοιχεία τους (e-mail, skype address, etc.) και το θέμα της διατριβής και στην Γραμματεία του Τμήματος.  Μετά την εγγραφή τους στο μάθημα, θα συναντιούνται ηλεκτρονικά σε τακτά χρονικά διαστήματα με τον καθηγητή, ο οποίος και θα τους καθοδηγεί στη διάρκεια του εξαμήνου.

Το θέμα της διατριβής αποτελεί επιλογή του φοιτητή/τριας. Θέματα στα οποία δύναται να πραγματοποιηθεί εμπειρική ανάλυση είναι συνήθως πιο βατά και πιο εύκολα.  Συνιστάται (χωρίς αναγκαστικά να απαιτείται) στους τελειόφοιτους φοιτητές και φοιτήτριες που επιθυμούν να ασχοληθούν με πτυχιακή διατριβή να παρακολουθήσουν συγχρόνως και μάθημα επιλογής στην Οικονομετρία ή τουλάχιστον να έχουν ήδη παρακολουθήσει στο παρελθόν το μάθημα των Χρονοσειρών.

Ο καθηγητής θα συζητά την πρόοδο του φοιτητή σε τακτική βάση.

ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ_2021