Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών & Αποφοίτων – Ημερίδα για την Χρηματοοικονομική Κρίση

09-06-09 web.xrh 0 comment

Ημερίδα για την πρόσφατη παγκόσμια Χρηματοοικονομική κρίση

Ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών & Αποφοίτων του Τμήματος Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής Πανεπιστημίου Πειραιώς διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση με θέμα: «Η εξέλιξη της Παγκόσμιας Χρηματοοικονομικής Κρίσης και οι Επιπτώσεις της».
Την ημερίδα υποστηρίζει χορηγικά η INTERAMERICAN, στο πλαίσιο της σταθερής συνεργασίας που έχει με Πανεπιστήμια και επιστημονικούς φορείς σε χρηματοοικονομικά θέματα, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι το www.euro2day.gr και η εφημερίδα Μέτοχος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009, στις 18.30 στα κεντρικά γραφεία της INTERAMERICAN (Λεωφ. Συγγρού 124-126).
Ομιλητές θα είναι οι κ.κ.:

•    Χαρδούβελης Γκίκας, Καθηγητής στο Τμήμα Χρημ/κής  & Τραπ/κής Διοικ/κής Παν/μίου Πειραιώς, Οικονομικός Σύμβουλος Eurobank EFG – «Η Χρηματοοικονομική Κρίση και η Ελλάδα»
•    Τραυλός Νικόλαος, Πρύτανης & Κάτοχος της Επώνυμης Ακαδημαϊκής Έδρας στη Χρηματοοικονομική «Καίτη Κυριακοπούλου» ALBA Graduate Business School – «Η πρόσφατη Χρηματοπιστωτική Κρίση και Συνέπειες στο Χώρο της Εταιρικής Διακυβέρνησης»
•    Γκόρτσος Χρήστος, Αναπληρωτής Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου,  Γενικός Γραμματέας Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών – «Διεθνείς και ευρωπαϊκές ρυθμιστικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της τρέχουσας χρηματοπιστωτικής κρίσης»

Συντονιστής των παρουσιάσεων θα είναι ο Καθηγητής του Τμήματος Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Άγγελος Αντζουλάτος.

 

bullet Ο τύπος για την εκδήλωση

Διαβάστε άρθρο για την εκδήλωση στην ηλεκτρονική εφημερίδα  euro2day: http://www.euro2day.gr/news/market/123/articles/525234/Article.aspx