Προπτ, 3ο εξάμηνο, Εργαστήριο Υπολογιστών

17-10-21 eperan 0 comment

Πειραιάς, 15-10-2021

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Ανακοινώνεται στους φοιτητές / -τριες του τρίτου εξαμήνου του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής ότι οι Εγγραφές στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Γλώσσα Προγραμματισμού C) θα πραγματοποιηθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ την Δευτέρα 18/10 στις 10πμ (Αρχικό Επωνύμου Α έως Κ) στην αίθουσα 105 και την Τρίτη 19/10 στις 4μμ (Αρχικό Επωνύμου Λ έως Ω) στην Αίθουσα Εργαστηρίων 007-008 του κεντρικού κτηρίου. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών διδασκαλίας του συγκεκριμένου εξαμήνου, μετά τις ημερομηνίες αυτές κανείς δεν θα γίνει δεκτός.

Μετά τις εγγραφές θα γίνει η κατανομή σε εργαστηριακά τμήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την έναρξη των εργαστηριακών μαθημάτων και κάθε φοιτητής / -τρια θα παρακολουθεί ένα εργαστηριακό τμήμα (το τμήμα στο οποίο θα έχει κατανεμηθεί).

Ανακοινώσεις σχετικές με το Εργαστήριο Υπολογιστών (Γλώσσα Προγραμματισμού C), καθώς και εκπαιδευτικό υλικό (ασκήσεις, παλαιά θέματα κλπ) θα βρίσκονται επίσης στο e-class (https://eclass.unipi.gr/courses/XTD116/).

 

    Ο καθηγητής του Εργαστηρίου

Σπ. Π. Χρυσικόπουλος

(Ε.ΔΙ.Π. Βαθμίδας A’)