ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ – Παρουσίαση στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής

17-01-22 eperan 0 comment

17/1/2022

Στα πλαίσια της πολύχρονης συνεργασίας που έχει το Τμήμα Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής με τον Σύνδεσμο Επενδυτών και Διαδικτύου (ΣΕΔ) θα γίνει παρουσίαση – ομιλία την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 στις 10.00-12.00 στα πλαίσια του μαθήματος κορμού 3ου εξαμήνου «Χρηματοοικονομική Διοικητική» στην αίθουσα του Παλ. Αμφιθεάτρου του Πανεπιστημίου Πειραιώς, από τα μέλη του ΣΕΔ κ.κ. Χαράλαμπο Εγγλέζο (Πρόεδρος),  Νίκος Οικονομόπουλος (Αντιπρόεδρος), το μέλος του Δ.Σ. Τριαντάφυλλος Κατσαρέλη, καθώς και μέλη των ομάδων εργασίας του Συνδέσμου.

Η παρουσίαση θα είναι υβριδική. Οι φοιτητές του συγκεκριμένου μαθήματος θα παρακολουθούν δια ζώσης και η ομιλία θα γίνει διαδικτυακά μέσω teams.

Προπτυχιακοί φοιτητές από άλλα έτη σπουδών, καθώς και μεταπτυχιακοί φοιτητές  είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν, είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως (εάν επιθυμείτε εξ αποστάσεως παρακολούθηση, παρακαλούμε δηλώστε το εδώ: https://forms.gle/XAadw2UEmsj4BztKA)

Διοργανωτές: Αναπληρωτής Καθηγητής, κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ,

                       ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕΔ, κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠOΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ

                       FINANCE CLUB UNIPI

 

Περισσότερα σχετικά με την ομιλία δείτε στην ανακοίνωση που ακολουθεί κατωτέρω:

ΣΕΔ – Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς 
websitewww.sed.gre-mailinfo@sed.gr
Τηλ: 6934252710 / 6977649431

Αθήνα 17/1/2022

Στα πλαίσια των συνεργασιών με όλα τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου θα παρουσιάσει τις δράσεις του για το 2022, στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου και ώρα 10.00, σε συνεργασία με τον Αναπληρωτή Καθηγητή του τμήματος Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής κ. Δημήτρη Κυριαζή.

Την παρουσίαση θα κάνουν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Μπάμπης Εγγλέζος, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Οικονομόπουλος, το μέλος του ΔΣ Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης , καθώς και μέλη των ομάδων εργασίας του Συνδέσμου.

Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

1.Σύντομη παρουσίαση του ΣΕΔ, από τον Πρόεδρο Μπάμπη Εγγλέζο
2. Παρουσίαση των ομάδων εργασίας και του κλίματος που βρίσκουν οι φοιτητές στον ΣΕΔ
3. Πως παρακολουθούμε συστηματικά μια εισηγμένη εταιρεία και γενικά τη χρηματιστηριακή αγορά.
4. Θέματα Εταιρικής Διακυβέρνησης, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιωσιμότητας των επιχειρήσεων.
5. Παρουσίαση του «Προγράμματος Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών 2022» που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο, με σεμινάρια ενημέρωσης των φοιτητών, για την παρακολούθηση των Γεν. Συνελεύσεων. Το πρόγραμμα θα εξαγγελθεί σε Ημερίδα που θα διοργανώσει ο ΣΕΔ, εντός του Φεβρουαρίου.