ACCA/SOEL Networking and Career Event in Greece, by ACCA, March 15

25-02-22 eperan 0 comment

Το ACCA, με την μακροχρόνια συνεργασία που έχει με το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών στην Ελλάδα, καθώς επίσης με εργοδότες, εκπαιδευτήρια και Πανεπιστήμια, οργανώνει την συγκεκριμένη εκδήλωση για να ενημερώσει απόφοιτους και τελειόφοιτους με εκπαιδευτικό υπόβαθρο στους τομείς της Χρηματοοικονομικής, Λογιστικής, Διοίκησης, Οικονομικών αλλά και STEM, για τις δράσεις του οργανισμού στην Ελλάδα, για την παγκόσμια αναγνώριση της πιστοποίησης ACCA Qualification, και για τις ευκαιρίες καριέρας που δημιουργούνται σε διάφορους τομείς και πέραν απο Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά.

Ο κάθε τελειόφοιτος και απόφοιτος που θα παρευρεθεί στην εκδήλωση, θα έχει την ευκαιρία δικτύωσης με τους εργοδότες που θα είναι παρών, θα έχει την ευκαιρία να δώσει το CV του για μια πιθανή ευκαιρία συνέντευξης ή ακόμη και ευκαιρία εργασίας, και τέλος θα μπορέσει να διεκδικήσει 1 απο τις 2 πλήρεις υποτροφίες για την πιστοποίηση του ACCA (ACCA Qualification).

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι εντελώς δωρεάν, και για την συμμετοχή υπάρχει σύνδεσμος εγγραφής στο επισυναπτόμενο αρχείο, αλλά και πατώντας εδώ.


Calling out all Past-Graduates, and students graduating in 2022, in attending ACCA & SOEL’s Networking and Career Event in Athens

https://www.eventbrite.com/e/accasoel-networking-and-career-event-in-greece-tickets-259297665297

About this event

This event is open to every university graduate who graduated or will be students graduating in 2022 and have an educational background in Finance, Accounting, Economics, Business or STEM.

The event will feature opportunities for networking with Top employers, full ACCA scholarships, while giving you the chance to drop your CV and potentially get a job interview or job offer.

Sponsors of the event:

Global Training Greece

Altium Training

 

Take your future in your hands.

Move Up or Move On with ACCA and Think Ahead.

Join us to find out how.